در حال اجرای درخواست ...

ﺗﺠﺰﯾﻪ و ﺗﺤﻠﯿﻞ ﺧﻄﺮ و ﻧﻘﺎط بحرانی اﺳﺘﻘﺮار ﺳﯿﺴﺘﻢHACCP در ﺻﻨﺎﯾﻊ غذایی

ﺗﺠﺰﯾﻪ و ﺗﺤﻠﯿﻞ ﺧﻄﺮ و ﻧﻘﺎط بحرانی اﺳﺘﻘﺮار ﺳﯿﺴﺘﻢHACCP در ﺻﻨﺎﯾﻊ غذایی

950,000تومان
شرکت در دوره
image

سرفصل های دوره

سرفصلی برای این دوره ثبت نشده است

توضیحات

5 امتیاز بازآموزی از معاونت غذا داروجهت تمدید پروانه غذادارو و 8 ساعت آموزشی استاندارد

  • گروه: صنایع غذایی
  • نوع: حضوری و آنلاین
  • مدرس: آقای مهندسكیایی
  • مدت زمان آموزش: 8 ساعت
  • برنامه هفتگی

  • برنامه ای برای این دوره ثبت نشده است